COMPANIA NOASTRA

Ecotravio este o firma infiintata in anul 2013 specializata in achizitionarea si prelucrarea legumelor, fructelor si a ciupercilor de padure.
Principala activitate este deshidratarea produselor mai sus enumerate atat la soare cat si in cuptoare profesionale. Reusim in acest fel pastrarea aromei, a gustului si a proprietatilor nutritive pentru mai mult timp.

PRODUCEM 100% NATURAL

Ciupercile de padure sunt colectate din flora spontana a Romaniei. Necesarul de legume si fructe este asigurat atat din productia proprie cat si prin achizitionarea acestora de la producatorii locali.

Am urmarit in acest fel crearea si comercializarea unei linii de produse 100% naturale, sanatoase si usor de pregatit, fara coloranti sau conservanti adaugati.

CALITATE EUROPEANA, GUST AUTENTIC ROMANESC

In ziua de azi calitatea nu are frontiere, produsele noastre sunt comercializate inca din anul 2014 in tarile din Europa de Vest. Iar incepand cu acest an si in tara noastra datorita interesului din ce in ce mai mare pentru produsele naturale. In momentul de fata ne aflam in plin proces de extindere a instalatiilor noastre. Acest lucru realizandu-se prin construirea unei noi hale de productie datorita cresterii cererilor pentru produsele noastre.