SARE MALDON

Sarea Maldon este produsă în natură, rolul omului este doar în extragerea acesteia din mediul său natural.

Apa de mare este filtrată și fiartă, acțiuni care îndepărtează impuritățile. Ulterior apa se încălzește până când sarea cristalizează. Dacă sună ușor, trebuie să știți că există o tehnică specială în ceea ce privește temperatura și procedura prin care sarea maldon cristalizeaza in fulgi albi perfecți.

SARE MALDON  –  PRODUSELE NOASTRE

Fulgi de sare de mare Maldon

Indragiti de bucatari din intreaga lume

Nu acceptați niciun substitut pentru Sarea Maldon, pentru că nimic altceva nu este la fel. Fulgii de Sare Maldon sunt iubiți de bucătari și cumpărători din întreaga lume. Textura delicată a cristalelor de sare de mare și aroma pe care acestea o dau la mancare este ceea ce face diferența. Scăpați de gustul amar pe care sarea normala o poate da șî în schimb savurați prospețimea care îmbunătățește aroma tuturor alimentelor.

Disponibil in ambalaj  de  55g, 125g, 250g si 1.4 kg.

Cumparati acum

Fulgi de sare de mare afumata Maldon

Condimentati cu aroma de fum

Pentru cei care vă doriți mai mult decât să sărați mâncarea vă prezentăm sarea maldon afumată.

Procedura de afumare tradițională la rece a sării maldon adaugă un gust sofisticat și subtil la sare, garantând o aromă în plus la pește, carne roșie sau carne de pasăre. Se poate folosi în sosuri, salsa, supe și marinate ori în orice alt produs culinar la care vă gândiți.

Disponibil in ambalaj de 55g, 125g, 500g.

Cumparati acum

Piper Maldon boabe

Gust aromatic din Orientul indepartat

Boabele de piper negru Maldon sunt recoltate cu atentie intr-un climat perfect pentru a oferi un gust puternic si evidentiat preparatelor voastre.

Le alegem ca si un partener de incredere pentru fulgii nostrii de sare de mare Maldon.Adaugati o aroma extraordinara oricarui tip de mancare.

Cumparati acum